Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Sunday, July 10, 2016

Popia Simpulan Kasih Susu in house

Permintaan ada cuma admin yang tak sempat update je.. tapi insyallah lepas nie boleh je update selalu ye atau boleh singgah n LIKE terus kat FB SNEK LAZAT je sebab sana insyallah selalu ada update terkini.. aktiviti semua tu..

nak cuba yang lain dr yang lain.. jom pekena popia simpulan kasih susu lak ye.. biasa orang buat roll je tapi our signature ada popia simpulan kasih tau.. insyallah nanti kita update mana ada ye.. semua perisa ada.. inti serunding ikan, perisa susu, nestum, horlick, milo, cheese dan mana yang leh request ye.

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com