Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, December 17, 2016

Kek Hokaido Gebu Gebas RM1 sahaja ( Order sehingga 24Dec16)

Kek Hokaido Gebu Gebas RM1 sahaja


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Pepagi dah update pasal makanan, jom layan kek hokaido dulu sementara chef dari kuantan ada kat kelantan nie.. rasa memang sedap kek hokaido nie ye.. sebab jarang2 makan. Sebab sedap, kita buka order la dulu sementara chef ada.. Kek Hokaido serendah RM1 sahaja.. min 20pcs ye.. Order untuk masa terhad ye.. terhad sehingga tarik 24dec16 sahaja untuk cod sekitar Kota Bharu Kelantan. 

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..


Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


Official Website - www.jomsinggah.com