Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, January 23, 2017

Layan Aiskrim Malaysia yang lemak berkrim lak..

Aiskrim Malaysia lemak berkrim - Bandung Sumi, Sumi, Choki-choki, Bandung, Coklat
Teringin nak makan aiskrim malaysia tapi yang dimodenkan kot.. Sebab banyak viral. Asyik cuci mata tengok resipi tak tak terbuat. Maka dengan rasminya semalam dah terbuat la aiskrim malaysia super dooper milky lemak berkrim gitu.. Dr kiri ye


- bandung cumi
- cumi
-choki
-bandung
-coklat

Utk kenduri kendara best gak layan nie.. sapa nak order angkat tangan.. hihi.. nti kita wat pakej ye.. nak buat sendiri beratus2 memang tak sempat kan.. order la senang. kita bagi special price.

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..


Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINIOfficial Website - www.jomsinggah.com