Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Sunday, June 4, 2017

22kg Popia Simpulan Kasih ke Serdang SelangorAntara best agen kat Serdang Selangor. Alhamdulillah tiap tahun cecah 100kg gak untuk bulan puasa nie. Cuma hantar ikut batch yang agen request. Yang ni awal puasa aritu 22kg ke Serdang Selangor. Hot seller popia simpulan kasih. Mana yang cuba.. beli atau borong boleh roger Arfah 012 976 4495


Ramai customer complain popia simpulan kasih berhantu.. sebab skali makan popia simpulan kasih takleh nak berenti.. kekadang beli sebalang skali habis je.. hihi. Alhamdulillah syukur sangat ramai yang suka dengan popia simpulan kasih by snek lazat..

Agen Serdang Arfah 0129764495

22kg Popia Simpulan Kasih

Untuk layak jadi agen, insyallah kita bagi harga special min 6kg dan keatas dan harga flat rate ye. Memang takleh nak diskaun dah sebab harga borong ye. Mana agen yang ambik beratus kilo pun kita bagi harga sama.. minta tolong semua pahan ye. 
100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292 atau www.wasap.my/60199517292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI atau tengok LIST AGEN


Official Website - www.jomsinggah.com