Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Thursday, July 13, 2017

400pack Doorgift Budget Kerepek Pisang untuk Poksu Mat, Kadok serendah 50sen

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Maaf la sebab kita update blog untuk semua aktiviti snek lazat sebelum nie. Mana yang tercari doorgift murah dan sedap, kita ada solution ye. Harga doorgift budget serendah 50sen je ye. Doorgift budget 50sen je ye.. Biasa customer request yang ni untuk tambah dalam paperbag ye.

Meh cuci mata dulu tengok aktiviti snek lazat sebelum nie. 400pack doorgift budget kerepek pisang serendah 50sen sahaja dan bahulu cermai pack 4bj RM1. Masuk paperbag 2item dah cukup untuk bagi tetamu ye.. 


Bahulu Cermai 4bj per pack Rm1. (Boleh request nak pack brape ye)

Doorgift budget kerepek pisang dan karipap mini 50sen

Doorgift Budget Kerepek pisang 50sen

Murahkan? doorgift budget 50sen je ye. Nak yang exclusive pun ada juga ye. Nak yang budget pun ada.. isian aneka popia mini, karipap mini, kerepek pisang, kerepek ubi, candy, kekacang dll. Request je nak apa ye..

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292 atau www.wasap.my/60199517292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI atau tengok LIST AGEN

Official Website - www.jomsinggah.com