Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, March 5, 2016

Tauke Karipap Mini in house

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Sapa suka Karipap mini dan Popia Simpulan Kasih?? Kalau orang dekat ketereh, koklana, kota bharu dan sekitarnya boleh roger2 Dah 013 9630355 (call kalau nak urgent atau sms ye tak urgent sebab dah ni jarang tengok sms.. hihi) sibuk berkaripap mini la katakan.. 


Bagi yang nak cuba atau nak rembat sekilo atau berkilo boleh call terus Dah ye. COD sekitar kota bharu - koklana.. Raya pun tak lama doh ye.. boleh usha snek mana yang patut.. mana yang kena selera tekok kita.. hihi.

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppe
Official Website - www.jomsinggah.com