Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, February 27, 2016

Doorgift / Goodies Popia dan Karipap Mini dalam botolNi pun pasal doorgift lagi ye.. saje nak update mana yang ada.. hihi. Ni khas untuk budget lebih atau khas orang tertentu ke. Sesuai juga dihadiahkan kepada sedara mara untuk sebarang majlis.Kalau retail untuk pembelian biasa.

Karipap Mini 90gm++ RM5
Popia Simpulan / Gulung Kasih 100gm++ RM6 sahaja.

Yang nak rasa dulu boleh la ye.. doorgift lain lak harga ye..


Minimun 50-100pcs 

Karipap Mini RM4
Popia Simpulan / Gulung Kasih RM4.50

Ni harga untuk yang botol kosong dengan sticker Terima Kasih je.. Kalau nak wat mini hamper dan lain2 kena tambah sket la. 100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com