Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Sunday, September 11, 2016

Aktiviti COD sekitar Bandar Kota Bharu


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saja nak update blog.. ni aktiviti jumaat lepas Selamat dah COD 4balang Popia Gulung dan 2balang Karipap Mini. Alhamdulillah. Terima kasih semua yang support IKS kecil macam Snek Lazat nie ye.. Tanpa anda sapa lah kami.


Alhamdulillah rezeki Allah hantar.. makin lama makin dikenali dibumi kelantan nie.. ALhamdulillah sesangat ye. Semoga Allah sentiasa temukan dengan orang yang suka dengan Snek Lazat nie.


P/S - Nak usha skirt/seluar/Blouse terlajak murah boleh singgah Blog Jom Singgah dan FB Jom Singgah Shoppe ye

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com