Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, September 21, 2016

Popia dan Karipap Mini Budget DoorgiftNi kira throwback je ye.. sebab masa tengah wat projek doorgift memang tak sempat nak update kat blog.. bersawan dah rasanya.. hihi. Tapi jangan lupa singgah kat FB SnekLazat dan IG SnekLazatSedap ye .. insyallah semua terupdate je..

Ni projek doorgift budget serendah RM1-1.3 sahaja depend pada isian.. siap bertangkai tu.. boleh bagi direct kat para tetamu je ye.


200pcs Doorgift Budget yang bertangkai n cup

siap pack masuk kotak sebab nak pos ke Balakong Selangor


Isian boleh pilih mana yang berkenan dihati ye.. ada yang dalam cup dan ada dalam plastic silver dan bertangkai terus.. boleh bagi direct dah rasanya kat sedara mara.. tapi kalau ada banyak jenis lagi doorgift lain boleh masuk dalam paperbag kan..

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


IG - @sneklazatsedap

Ig @jom_singgah_shoppe
Official Website - www.jomsinggah.com