Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, October 22, 2016

Karipap Mini berhantu
Berhantu ke? Kalau peminat tegar karipap mini memang makan nie boleh habis terus sebalang.. Insyallah sedap, inti pun padat (rasa inti yang sedap). Harga serendah rm12 sahaja untuk botol saiz M untuk Karipap Mini Serunding Ikan ye. 


Kalau nak cuba boleh la roger2 ye..sebab kita buat fresh dari dapur bila confirm order ye.. Takda ready stok kecuali masa tu tengah proses untuk edaran Kiosk Snek Lazat dan order dari customer lain.


Karipap Mini berintikan Serunding Daging - RM14 250gmKaripap Mini berintikan Serunding Ikan - RM20 250gm


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


IG - @sneklazatsedap

Ig @jom_singgah_shoppe


Official Website - www.jomsinggah.com