Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Tuesday, May 23, 2017

200botol Doorgift Kacang untuk orang ketereh




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama tak bersiaran, bz sket dan tak sempat nak tengok laptop sebab duk berebut dengan anak dara.. guna tepon kecik molek tu je la update fb Snek Lazat dan Sedap dan Ig @SnekLazatSedap.


Alhamdulillah, tempahan 200botol doorgift kacang dalam botol untuk customer ketereh. Jumaat lepas dah hantar sebab Majlis Kesyukuran jumaat malam.. alhamdullillah. Terima Kasih order ye

Harga.
100-500pcs rm2.0
501-1000pcs rm1.95
1001 keataa rm1.90



alhamdulillah dah siap


work on progress - siap isi. tunggu ikat tali je






100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292 atau www.wasap.my/60199517292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..



Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI atau tengok LIST AGEN


Official Website - www.jomsinggah.com