Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, May 27, 2017

Mini Hamper untuk Cikgu Pasti Fatimah Az ZahraAssalamualaikum dan selamat pagi semua. Ni update aktiviti snek lazat yang sebelum nie. Nak update setiap hari macam tak sempat je.. berebut laptop dengan anak dara lak kalau buat keje masa dia tak tidur..Alhamdulillah, permintaan anak dara nak bagi hadiah kat cikgu pasti.. kebetulan baru lepas goreng popia dan borong kurma, jadi lah mini hamper popia simpul kasih dan kurma.

Mini Hamper

Mini Hamper


Alhamdulillah rezeki dapat juga dapat hadiah untuk cikgu2 hada.. kalau ada nak tempah boleh juga ye.. simple2 je la sebab bab hamper nie kita tak kreatif sangat..

List harga
Popia Simpulan Kasih rm13
Kurma Mariami rm6
Complete mini hamper rm22
100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292 atau www.wasap.my/60199517292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI atau tengok LIST AGEN


Official Website - www.jomsinggah.com