Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, June 27, 2016

Agen Melaka terlajak larisss.. sampai 5kotak tu..seharini kita layan throwback je ye.. untuk sebarang aktiviti Snek Lazat.. Seminggu aktiviti dengan siapkan order untuk Agen Snek Lazat sekitar Selangor dan Melaka. Minggu ni baru siapkan order untuk orang kelate lok.


Bawah nie untuk Agen Snek Lazat di Melaka.. Paling banyak yang rembat Popia Mini - Popia Simpulan kasih, Popia Gulung Kasih dan Popia Samosa Mini. dan Karipap Mini 
Apa2 leh roger Ct Fariza 010 - 7605352 (sms/wassap). Cod mungkin sekitar Alor gajah dan bandar Melaka

Ni untuk Agen Snek Lazat di Melaka,,


Ni antara agen yang borong sakan.. tapi time raya je aktif. Lepas ni xtau lagi ye,, kalau ada yang order mungkin order lagi dengan kita.. Untuk order lepas ni boleh roger Ct Fariza 010 - 7605352 (sms/wassap). Cod mungkin sekitar Alor gajah dan bandar Melaka.. apa2 leh tanya direct agen ye..


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppe
Official Website - www.jomsinggah.com