Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, June 29, 2016

Projek Baru - Popia Simpulan Kasih Susu dan Popia Batang BurukAssalamualaikum dan selamat pagi semua..  Ni saja nak update projek baru, harap berkekalan hingga akhirnya.. insyallah. Semoga Allah akan permudahkan segala.. AMIN. Popia Simpulan Kasih susu ada.. Batang Buruk Popia yang super creamy pun ada.. insyallah harga yang ditawarkan sentiasa murah.. mana tau terlajak murah ke.. Yang penting sedap.. insyallah. Apa2 pun kena cuba dulu ye..


Tapi alhmdulillah Popia Simpulan Kasih yang lama bertahan dan sentiasa menjadi tumpuan ramai.. dari zaman sekolah hingga sekrang.. Kira dah sebati la kononnya.. hihi. Tapi ok la sebab ramai yang suka.. Alhamdulillah100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com