Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Friday, June 17, 2016

Snek kat PakMat Bomoh Patah, Ketereh
Sapa beso gi ngurut kat umah pakmat bomoh patah tereh tentu perasan banner luar bilik berubat kan.. hihi. Sneklazat pun ada sini deh.. samb ik mari ngurut tu boleh rembat popia mini, karipap mini dan batang buruk ye. Kalau hari biasa stok yang RM10 je belaka tapi musim raya ni ada standby stok besar n kilo gak tapi kena tanya la ye..


Sapa yang dah biasa cuba boleh rembat yang besar lak ye untuk raya nie.. Insyallah dijamin sedap, ranggup dan padat ye.100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com