Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Tuesday, March 28, 2017

Agen Popia Simpulan Kasih di Kuala Lumpur




Wah berita baik untuk orang kuala lumpur,  Mana yang rasa nak makan popia simpulan kasih dan karipap mini homemade dan fresh boleh roger2 cikna 012 9280474 kita nie. Wassap terus boleh www.wasap.my/60129280474 deh. Takyah susah nak save, klik kat link tu jas.. wassap terus.. borak terus..



Cikna biasa buka pre order dulu ye sebab agen pun takda la standby stok popia simpulan kasih yang banyak. Pre order dulu baru agen proceed order. Jimat la sket kos berbanding direct dengan owner ni kan. Takyah bayar kos postage tapi harga mungkin berbeza rm1-2 sebab agen nak cover kos transport. Tapi kalau nak borong banyak boleh direct dengan owner Mcna, sms/wassap 0199517292 www.wasap.my/60199517292 Jimat la sket kan kalau borong banyak, min 4kg. Mana nak jadi agen kita pun dialu2kan ye.



100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292 atau www.wasap.my/60199517292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..



Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI atau tengok LIST AGEN


Official Website - www.jomsinggah.com