Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, March 11, 2017

500pack Doorgift Bajet Kerepek Pisang SiraAlhamdulillah, kerepek pisang masin dan sira antara hot item untuk makan dan doorgift tau. Murah dan sedap. Memang murah doorgift kerepek pisang nie 50sen je tau. Berat timbangan 20-25gm tapi selalu bagi lebih sket..


Jom intai aktiviti snek lazat, baru lepas COD 500pack Kerepek Pisang Sira ke Taman Uda Murni Pengkalan Chepa awal bulan haritu, cuma lupa nak update kat blog. Mula booking 400pack, lepas tu tambah 100pack, dan tambah doorgift mini 3paket RM1 untuk karipap mini dan popia simpulan kasih.


Ni Kerepek Pisang Sira 50sen tu

Yang selamat sampai kat rumah Customer
Yang dalam plastic la doorgift mini 3paket Rm1.. 3paket RM1. Harga lebih kurang macam kek apolo semua tu kan.. baik bagi karipap mini atau popia, sedap sket. Support bisnes IKS juga.

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292


FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap


Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap


INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..


Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINIOfficial Website - www.jomsinggah.com