Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Friday, March 24, 2017

Karipap Mini dengan Inti serunding ikan yang padatAssalamualaikum dan selamat pagi semua. Lama sunyi tanpa apa2 update dan cerita dari snek lazat. Minggu yang sangat sibuk dengan doorgift budget dan katering aiskrim yang terlajak sedap.. hihi - Blog Aiskrim Goyang FB Katering Aiskrim Goyang Kelantan


Mana yang nak cari katering aiskrim goyang terlajak sedap boleh tengok link kat atas ye.. blog ada, fb ada. intai la ye. Tapi pagi nak cerita pasal karipap mini terlajak sedap juga. Inti serunding ikan yang padat. Saja nak share feedback customer.

Feedback Karipap Mini
Alhamdulillah, syukur sangat bila ramai yang suka.. kita yang membuat rasa gembira gak.. hihi. Terlajak gembira la juga.. tu yang suka bagi extra.. Sapa yang suka karipap mini fresh boleh roger2 ye. Insyallah memang terlajak sedap kalau anda pengemar karipap mini 


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..


Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


Official Website - www.jomsinggah.com