Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Friday, March 10, 2017

Budget Doorgift comel dan murah nie.
Tengah cari doorgift?


Nak simple dan murah?


Isian lok fav semua orang, colorful la tu.. comel dan meriah gitu.. 

Harga murah je nie. Kalau kasi genap pun boleh ye.. kita ejas mana patut.
Packing dalam PaperCraft ni comel gak ye. Simple dan murah. Comel lak kalau susun atas meja..#Doorgiftbudget yang terlajak comel nie.. range harga rm1.15-1.25 sahaja. .
.
Candy rm1.25
Kacang rm1.15
Complete dengan sticker / tag black n white (design ikut customer min 500pcs ye). Free tali..

Min Order 100pcs.

Pssstt--- Kalau genapkan RM1 pun je.. kita ejas mana patut ye. Sharing is caring ye..100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal
"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

Cod sekitar PCB, Pengkalan Chepa (dari 7E Tanjong Mas hingga Purnama, Pantai Timur Hypermarket), kota bharu hingga koklanas ye. Min sekilo. Kota bharu insyallah setiap hari. Lain2 dr tunjung hingga koklanas mgkin hari minggu sahaja ye..


Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINIOfficial Website - www.jomsinggah.com