Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, April 23, 2016

Baby baru lagi - Popia Samosa Mini lak.. lebih padat dan ranggup..

Ni la baby baru tu.. Popia Samosa mini berintikan serunding ikan yang terlajak sedap dari kampung laut dan insyallah Popia Samosa Mini yang dihasilkan lebih sedap, ranggup dan padat dengan inti. Jangan lupa cuba ye semua. 


Harga yang ditawarkan adalah::

Setengah Kilo Rm25
Sekilo Rm45 sahaja

Exclude postage ye.. pos seluruh Malaysia pun boleh ye. Yang Rm10 pun ada, nti kita update pic Popia Samosa mini dalam botol yang dah siap packing.100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung / Samosa Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com