Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Tuesday, April 12, 2016

Sample Doorgift Karipap Mini in JAR

Ni sample close up sket doorgift karipap mini in jar.. tadi snap bebanyak je.. yang customer order dan ada yang sponsor sket untuk tatapan saudara mara semasa makan nanti.Untuk doorgift karipap mini in jar ada berbeza sket harga mengikut deco yang dikehendaki ye.. tapi range antara rm2.40 hinggan rm2.80 sahaja.. murah kan.. insyallah masih murah berbanding dengan kualiti dan kuantiti karipap mini dalam jar tu.. support produk iks juga.. asyik kekacang dan gula2 je.. apakata support produk iks. Insyallah coming soon, budget doorgift yang complete tau.. kira order, bayar dan terus bagi customer ye. Bagi yang bekerja tak perlu susah nak pikir nak letak apa dalam doorgift tu. Insyallah coming soon.. ada karipap mini, popia gulung, popia simpul, popia samosa dan bahulu cermai, ikan.

Insyallah harga yang ditawarkan pun terlajak murah dan murah la.. kalau boleh memang nak bagi murah je.. lepas sket dari modal tapi jangan minta diskaun la ye sebab memang dah kira dan bagi murah sesangat la tu.. 100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com