Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, November 16, 2016

Doorgift/Goodies Budget Popia Cheese



Ni cerita minggu lepas lagi tak sempat je nak update. Alhamdulillah 100pack Popia cheese dalam bentuk budget doorgift dalam selamat pos n sampai n bagi kat tetamu dah pun.. tarikh event 12nov16 aritu lagi tak sempat aje nak update. Ni baru lain dari lain ye. 

Cuci mata dulu la ye mana tau ada nak order nanti. Mana tetamu mesti tanya beli popia simpul cheese nie.. sebab popia cheese ni jarang ada yang simpul.. kebanyakan nacho/ kepingan  je. Apa cuba lain dari yang lain kan. Yang penting sedap dan ranggup. Cheese melekat kat tangan tu.


Popia Simpulan Kasih Cheese
Popia Simpulan Kasih Cheese



Harga pun murah je tau serendah rm1.20 sehaja sepacket tapi kita ejas pack ikut customer nak. Bagitau je budget, kita pack je. Kalau nak yang simple pun boleh je.. Yang ni versi bertangkai, senang bagi kat customer terus ye. Kalau rasa taknak isian, boleh guna packaging yang tertutup sket.. 


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

IG - @sneklazatsedap

Ig @jom_singgah_shoppe



Official Website - www.jomsinggah.com