Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, November 30, 2016

Loose Pack pun ada untuk semua jenis Snek


Loose Pack Popia Simpulan Kasih Nestum dan Cheese
Loose Pack Popia Simpulan Kasih Nestum dan Cheese

Asyik tengok dalam packaging botol je ye. Ni kelainan sket sebab sapa yang beli borong untuk hidangkan untuk tetatmu, majlis kenduri kendara ke.. wat goodies/doorgift budget, goodies/doorgift exclusive in jar ke. Boleh je loose pack dan repack balik ye. Jimat kos tapi perlukan masa lah untuk wat benda remeh ye.. hihi (nak cepat boleh order direct dengan kita ye - Klik Doorgift Budget atau Doorgift Exclusive (in jar kaca atau plastic ye)


Tapi kalau ramai asst aka sedara mara boleh repack balik, jimat sket dan boleh deco ikut suka hati. Lebih puas hati sebab hasil tangan sendiri.


Ni list harga ye (normal price)
Popia Simpulan Kasih Nestum RM30
Popia Simpulan Kasih Cheese RM35

kalau beli 4kilo keatas kita harga borong la kiranya. Nak campur setiap sekilo pun dapat harga borong gak ye... Harga borong yang lagi murah dan jimat ye. Kalau orang kota bharu, kita boleh cod sampai depan rumah ye.100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292

FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

Msg FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINIOfficial Website - www.jomsinggah.com