Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Thursday, February 25, 2016

Agen Popia Simpulan / Gulung Kasih di Selayang

Alhamdulillah, sebelum ni cuba je sekilo.. pastu terus rembat 6kg nak wat tester dan jual kat kekawan sekolah.. Alhamdulillah minggu lepas order lagi 18kg sekali jalan pos dengan bus esok. Apa lagi orang selayang yang tengah cari snek yang terlajak sedap, rangup dan padat dengan serunding ikan boleh la cuba ye.. insyallah berbaloi2 nanti. Kalau rasa dekat dengan Selayang roger2 Puan Faridah (sms/wassap) ye 019-2568943


Agen seluiruh dearah / negeri dialu2kan ye.. min borong 5kg sahaja.. boleh pack 200gm, 300gm, dan 500gm ye.. Tapi harga berbeza mengikut packaging. Kalau nak jimat boleh pack dalam plastic sahaja.

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com