Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, February 1, 2016

Doorgift Karipap Mini serendah Rm0.80/pack tau.. murah dan sedap..
Alhamdulillah, hasil ber karipap mini semalam.. harini dah siap pack untuk doorgift tau. Alhamdulillah. Terima kasih bagi yang order untuk event akikah jumaat nie. doorgift budget je nie serendah 80sen sahaja untuk satu pack ye. Tambah dalam beg doorgift pun boleh gak kan.


Doorgift budget serendah 8osen se pack ye.. kuantiti karipap mini 5-6bj bergantung kepada saiz karipap mini. Minimun order adalah 100 - 500pack.  Insyallah dijamin sedap dan rangup dan paling penting inti serunding ikan yang padat ye. 100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com