Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, February 3, 2016

[Kiosk SL] Kiosk KakLong - Impiana Nur Qaseh Enterprise
Satu lagi Kiosk Snek Lazat ni Ketereh kelate ye. Kedai Impiana Nur Qaseh Enterprise. Boleh dapatkan Popia Simpulan kasih dan karipap mini di Kiosk Kaklong kat depan kedai nie ye. Ada pelbagai snek, air minuman dan ice blended. Panas2 skarang memang best kalau pekena ice blended kan. Apa lagi mai pakat serbu dan sambil2 tu boleh rembat Popia Simpulan kasih dan Karipap Mini Homemade by JSS ye. Insyallah sedap, rangup dan padat.


Lokasi kedai Impiana nie berdekatan dengan Majlis dearah Ketereh juga la. Sapa yang biasa tempah langsir kawasan mesti tau kan. Jahit langsir pun murah je situ.. jahitan pun boleh tahan la kemas. 


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com