Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, February 13, 2016

Packaging Budget bagi yang nak merasa dulu


Alhamdulillah baru banyak kenduri kendara kan sebab cuti raya cina. Antara yang hot sebab siapkan doorgift/goodies bakal pengantin.. dan mini hamper juga tak ketinggalan.. mini serendah Rm6 sahaja tau, harga dah termasuk wrap untuk jadi mini hamper... tapi untuk item bahulu cermai sahaja la (kena order awal la untuk bahulu cermai). 


Antara packaging budget yang available adalah :

Popia Simpulan Kasih RM10
Popia Gulung Kasih RM10
Karipap MIni RM9
Bahulu Cermai RM4

Bungkusan mini hamper RM2 sahaja ye. Unutk mini hamper, tak semesti semua item ye.. boleh pilih mana yang berkenan dihati. Nak satu item sahaja pun boleh je untuk dijadikan mini hamper dan gift untuk kekawan kan..100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com