Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, February 22, 2016

Doorgift / Goodies Popia Mini serendah 30sen sahaja

Bagi yang masih tercari-cari doorgift/goodies yang simple dan wat tambah dalam paperbag boleh usha popia mini ye sebab nak bagi murah2 je serendah 30sen sahaja tapi kena ambik 501pack keatas, boleh mix dengan karipap mini. Memang nampak sket tapi 4bj bersamaan 10gm dah gak.

Detail Doorgift / goodies Popia Mini

200-301pack 40sen
301-500pack 35sen
501 keatas 30sen sahaja.

Insyallah lebih banyak idea doorgift / goodies untuk tatapan semua ye.. nak yang simple.. exclusive.. mahal.. murah.. insyallah semua ada disini. Nak cari barang hantaran bentuk snek pun ada..


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppe


Official Website - www.jomsinggah.com