Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Thursday, February 11, 2016

Dorgift / Goodies Karipap Mini Serendah 30sen sahaja


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. 


Jom usha simple doorgift/goodies dengan karipap mini lak ye tapi maaf la sebab gambar tak terang.. lupa nak snap pic yang dah packing dengan sticker semua tu. Kuantiti karipap mini 2bj berharga 40sen sahaja mini 200pack. Insyallah kalau lagi banyak harga berbeza sket tapi takda cecah 10sen lak ye sebab modal untuk karipap mini pun agak mahal sebab inti yang digunkan pure serunding ikan.. takda tambahan lain2 lagi la ye.

200-300pack 40sen
301-500pack 35sen
501-1000pack 30sen sahaja

Insyallah pasti anda berpuashati dengan kualiti karipap yang dihasilkan dengan serunding ikan yang padat, rangup dan sedap.. insyallah.100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com