Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Tuesday, February 9, 2016

Mini Hamper yang sedap n comel

Bagi yang tercari hamper atau barang hantaran yang simple dan berasaskan makanan tradisional boleh usha mana patut ye. Sesuai diadikan hadiah untuk menghadiri majlis keraian, dijadikan hamper dan juga sebagai hantaran.


Antara item yang available adalah:

Popia Simpulan Kasih RM10
Popia Gulung Kasih RM10
Karipap Mini Rm9
Bahulu RM4

Untuk packaging mini hamper tambah rm2.. so total RM35 sahaja exclude postage. Dan cod sekitar PCB, Kota Bharu hingga Ketereh, Kelantan.

Kalau taknak keempat2 item, boleh pilih mana yang berkenan dihati ye. 
100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com