Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Friday, February 26, 2016

Agen Popia Simpulan Kasih di SerdangAgen Serdang, Seri Kembangan Selangor pun dah bertanya kabar.. Adakah order akan menyusul kemudian? Insyallah. Bagi orang sekitar serdang dan kawasan terdekat yang teringin nak merasa kesedapan dan kerangupan popia simpulan / gulung kasih boleh order direct dengan agen terdekat ye.. arfah 012-9764495 (sms/wassap). Insyallah inti serunding ikan yang padat.Berita baik untuk pengemar Popia simpulan kasih di Serdang, Sri Kembangan dan sekitarnya ye.. boleh rogee agen tersekat kita ye, Arfah (sms/wassap) 012-9764495.
Yang nak merasa popia gulung kasih dan karipap mini kena roger agen awal2 ye sbb senang agen nak masuk order skali..100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com