Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Sunday, January 31, 2016

[ Kiosk SL ] Kedai Roti Tempayan Mek depan Majlis Dearah Ketereh
Ni khas untuk ore kelate kita je sebab kebanyakkan Kiosk Snek Lazat hanya ada di kelate setakat nie. Paling jauh pun di kuantan je di kawasan beserah tapi belum ada gambar kedai lagi. Share Kiosk snek lazat dekat kelate la dulu..


Ni kawasan tereh deh, depan Majlis Dearah Ketereh. Sapa yang duka area tereh, koklanas dan sekitarnya boleh la jenguk dan makan2 roti payan deh.. sambil tu jangan lupa rembat popia simpulan/ gulung kasih dan karipap homemada by JSS puloko deh. Sapa yang tau roti payan kat belakang spital kota bharu tu (loni kedai tu xdok doh.. jadi wat parking keta doh kalau perasaan n kalau sokmo ulang alik spital HPRZII).. ni la dia, pindah kat Majlis Dearah Ketereh doh deh.. Memang naykut molek la deh.. kita suka cicah dengan gulai kambing je.. hihi.

Jangan lupa belaka deh nak singgah makan roti payan n santai makan popia simpulan / gulung kasih dan karipap mini yang terlajak lariss nie.. insyallah sedap dan rangup deh.100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com