Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, January 11, 2016

Agen Snek Lazat Wanted!!
Agen snek lazat wanted ye.. terbuka untuk semua ye. Perlu keluarkan modal gak untuk join agen snek lazat nie. Saya mengalu2kan yang berminat dengan bidang makanan untuk join Team Snek Lazat.


Min pembelian untuk layak jadi agen Snek lazat adalah 10kg - boleh mix dengan Popia Simpulan Kasih, Popia Gulung Kasih dan Karipap Mini. Kalau tanya saya, saya prefer yang berminat nak join agen beli dulu sedikit setiap item dan rasa ye. Mana tau dah serasi bersama, boleh bagi tester kat kekawan. Kalau dan cukup 10kg kekaawan order baru leh proceed order dengan kita dengan 50% deposit. Takda lambakan stok tanpa perlu membazir. Yang penting yang di order memang telah berpunya ye. Tapi setakat 10kg, sekali hadap dengan ahli keluarga je kan.. sebab makan snek memang susah nak berenti kan.

Jadi apa tunggu lagi?? Kalau anda memang pengemar snek.. menjual makanan, nak tambah side income, nak buat jual raya yang akan datang dan sebagainya.. boleh contact2 ye. 

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppe

Official Website - www.jomsinggah.com