Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, January 4, 2016

Stok Popia Simpulan Kasih frozen sentiasa ada.
Saja nak tayang stok popia smpulan kasih frozen kat dalam deep freezer.. jangan risau ye sebab stok popia simpulan kasih dan popia gulung kasih sentiasa ada dalam freezer tapi bukan yang dah siap goreng tau. Bukan apa, bila customer atau agen order popia yang terlajak laris nie .. huhu, team pembuatan boleh terus goreng je.. makna tak perlulah customer dan agen nak kena tunggu lama sangat.. Kalau masa order masuk baru terhegeh-hegeh nak cari barang asas untuk wat popia.. baru start nak simpulan dan gulung, mungkin ambik masa lama sket kan.. Tapi bila dah ada ready stok Popia simpulan kasih dan popia gulung kasih frozen.. order masuk je terus goreng.. kejap je dah siap (1-3hari gak la ye , depend pada kuantiti yang  di order) kalau sekilo dua kejap je.. Kalau 10-20kg ambik masa sket la..

P/s - Kita memang tak buat popia simpulan kasih dan popia gulung kasih yang dah siap (ready stok). Bukan apa sebab nak jaga kualiti popia tu juga.. sentiasa fresh. Yang penting sedap dimakan yang baru berbanding stok popia lama kan.. Tak gitu??


***********************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppe

Official Website - www.jomsinggah.com