Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, January 9, 2016

Popia Simpulan / Gulung Kasih di Genting Highland dan Batang Kali ye..Berita baik bagi pengemar Popia Simpulan Kasih dan Popia gulung kasih sekitar genting highland, batang kali dan sekitarnya sebab ada extra stok sket tau.. biasa fast selling kalau yang ready stok nie. Maklumlah ramai yang suka membeli bila ada extra.. tapi paham2 je la kita tak standby banyak ready stok.. mana yang lebih dari order customer dan agen baru packing untuk jualan secara terus. Nak jaga kualiti popia simpulan kasih dan popia gulung kasih.


Meh la order lelaju ye. SMS/call - wassap jarang2 je on Amran 0199601644 ye. Biasa cod sekitar genting highland dan batang kali.

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppe

Official Website - www.jomsinggah.com