Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, January 9, 2016

Settle penghantaran Popia Simpulan Kasih untuk Agen BSP


Alhamdulillah settle satu urusan untuk penghantaran Popia Simpulan kasih yang terlajak laris ke selangor. Self pickup kat Genting Sempah je sebab en suami nak naik genting highland lak pastu. Terima kasih semua yang order ye. 

Mana orang Bandar Saujana Putra (berdekatan putra height) boleh roger puan dayah 013 6307961 untuk order Popia Simpulan / Gulung kasih ye. Mana tau nak jadi untuk raya yang akan datang. Leh tambah side income n jual2 kat opis ke.. hihi

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppe

Official Website - www.jomsinggah.com