Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, January 25, 2016

Pre Order Snek Popia Simpulan / Gulung Kasih dan Karipap Mini


Berita baik untuk pengemar snek tradisional yang tak makan dek zaman nie.. bukan apa sebab terlajak sedap, rangup dan padat.. sangat sesuai untuk dijadikan kudapan bersama keluarga gitu.


Owner buka pre order untuk Popia Simpulan Kasih, Popia gulung kasih dan karipap mini untuk orang sekitar genting highland, batang kali dan sekitarnya kalau rasa berdekatan ye. Min untuk COD 1kg sahaja ye. Kalau nak beli sket pun xda masalah tapi kena pickup sendiri dekat genting highland ye.. Roger lelaju kalau nak cuba ke.. mana tau raya nanti leh jual untuk jana income sambil beli untuk ahli keluarga terus. Insyallah dijamin sedap, rangup dan padat dengan inti serunding ikan yang terlajak sedap dari Kg Laut.

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com