Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Friday, January 29, 2016

Alhamdulillah, Siti Nordiana dah cuba.. Anda bila lagi??
Maaf kualiti pic tak brape elok ye

 Ni pic masa event tahun lepas kat Berjaya Megamall Kuantan. Masa tu siti nordiana pun ada join sebagai vendor kat situ.. Alhamdulillah Siti nordiana pun telah cuba Popia simpulan kasih dan pelbagai jenis maruku (Agen Maruku by Pemborong Maruku - refer pic). Alhamdulillah sebelum habis event siti nordiana banyak rembat ye.. Terima kasih ye.


Anda bila lagi nak cuba ye?? Insyalllah sedap dan rangup. Maruku pun ada pelbagai jenis maruku cuma belum di promote lagi kat blog baru nie.. hihi. 


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

****************************************************************************
Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Simpulan/ Gulung Kasih dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppeOfficial Website - www.jomsinggah.com