Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Monday, January 4, 2016

Dari customer terus jadi agen.. Sedap katanya..

Maaf la semua ye sebab dari pagi sampai tengahri asyik layang feedback Popia simpulan kasih sedap je.. Apa2 pun jangan jemu dan boring lak singgah kat blog yang tak seberapa nie..


Buka apa saja teruja nak share bila ramai customer yang cakap Popia simpulan kasih sedap.. Kebanyakkan customer cakap sedap.. ada juga dari customer terus convert jadi agen ye. Alhamdulillah sesangat. Sekurng-kurangnya ramai yang akan dapat merasai keenakan, kesedapan dan kerangupan Popia SImpulan Kasih dari Snek lazat nie ye.. Kiranya rasa yang takkan dilupai kalau anda peminat tegar snek tradisional dengan berintikan serunding ikan kg laut yang terlajak sedap dan femes lak.***********************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat

Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat

Ig @jom_singgah_shoppe

Official Website - www.jomsinggah.com